Cloud native, Kubernetes och container

Cloud native, Kubernetes och containerisering har snabbt gått från hype till en naturlig del av IT-moderniseringen hos de flesta företag. Vissa företag har kommit långt, andra är bara i början av sin omställning.

I det här avsnittet av Let’s talk data får vi lära oss mer om hur teknologin fungerar, vilka tekniska fördelar den medför och vilken affärsnytta den kan skapa. Vi diskuterar även att moderna arbetssätt såsom DevOps är en nyckel till framgång.

I studion gästas Proacts Nikolaus Mantzios avMagnus Svensson från HashiCorp och Peter Lunderbye på SUSE. Vi från även spaningar från Kenneth Albinsson, CTO på Conoa. Dessutom träffar vi Patrik Grönlund på AFA Försäkring, som berättar om sin satsning på cloud native och container-teknik.

Webinar med Conoa, SUSE och HashiCorp

Vill du lära dig mer om cloud native och Kubernetes? Anmäl dig vårt webinar 25 november kl 10:30 där vi presenterar och demonsterar Rancher och verktyg från HashiCorp. Du har även möjlighet att ställa frågor till Peter Lunderbye på SUSE och Robert Gustafsson på HashiCorp.

Anmäl dig härMedverkande i programmet

Tveka inte att ta kontakt med oss - Vi hjälper dig gärna att komma vidare!

Kenneth Albinsson

CTO, Conoa Linkedin Kontakt 

Peter Lunderbye

Teamlead Presales, Suse 
Linkedin Kontakt
 

Magnus Svensson

Enterprise Sales Manager, HashiCorp Linkedin Kontakt

Nikolaus Mantzios
Group Sales Enablement Manager, Proact IT Linkedin Kontakt

I samarbete med